Spokende grunts die worden opgejaagd door vies knarsende metalgitaren. In dubbele lagen karamel gewikkelde soulgrooves. De soundtrack voor een zonnig wit strand op een onbekende planeet. Het zijn een paar manieren om de geneugten van muziek in woorden te vatten. Met meer dan vijftien jaar ervaring in de muziekschrijverij tik ik een op maat gemaakte lekker klinkende tekst voor iedere publicatie.


Not everriewan spieks engliesj verrie wel. Dus is het een goed idee om je content om te zetten naar goed te begrijpen Nederlands. Rechttoe rechtaan vertaald of met een creatieve variatie op de tekst die dichter bij het Nederlandssprekende publiek staat: reken op een metamorfose op topniveau.


< Oké, ik prijs mezelf niet aan als dichter. Maar met een jaar of vijf als correspondent voor Nederlandse en Belgische nieuwsmedia in Zuid-Korea – nog steeds thuisbasis – ken ik het schiereiland goed. De fulltime nieuwsman van toen ben ik nu niet, maar voor verzoeken om toffe teksten uit 대한민국 staat de mailbox staat aan.


Tekstje kopen? Stuur me een e-mail om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.